Паприка — пряність, смолота з сушеного солодкого м'ясистого перцю Capsicum annum червоних сортів. На своїй батьківщині перець росте як багаторічний чагарник, а в країнах помірного клімату обробляється як однорічна рослина. Втеча прямостійке, гілкисте. Плода — зелені стручки, які в міру дозрівання стають червоними. Для отримання паприки плоди перцю спочатку сушаться, потім розтераються в порошок, що має характерний яскраво-червоний колір.
Вкус и аромат
Має легкий солодкуватий смак із легким відтінком гіркоти. Смак мельної паприки може бути пекучим або не мати пекучості, але її запах має бути приємним ароматним. Мелена паприка не має мати жодних негативних присмаків і запахів, зокрема, затхлості та прогорклості.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Тип спецій | Паприка |
Упаковка | Пакет з крафт-паперу |
Вага | 1 г |
Склад | паприка |
Ціна за 1 кг | 220 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 11 ₴/50 г.